Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 11 to 20 of 42
  1. #11
    WHITE BREAD CHCADMIN's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Location
    Glendale Heights, IL
    Posts
    896
    Quote Originally Posted by Shocker View Post
    Firefox 4.0 Beta 12... crashes like crazy on this site only. so... firefox or CHC???
    They are on firefox 8 now so you should be able to update and that should fix the problem. For what its worth, I have no issues on firefox 8


    2009 G8 GT - MGM w/ Onyx/Red Interior, Premium + Sport Packages
    - VMS 93 Octane Tune
    - Vararam CAI w/Radiator Cover & HSRK
    - Kooks 1 7/8" LT's, Solo High-Flow Catted Mids, Solo Mach Balanced Catback w/ 3.5" Tips
    - BC BR Coilovers, DBA 4000 XS Rotors
    - 338HP/353TQ (Tune & Vararam only)
    - Best 1/4: 12.791 @ 108.29 MPH

    **2011 & 2012 G.O.N.E. Fastest Mild-Mod G8 GT**

  2. #12
    Senior Member Shocker's Avatar
    Join Date
    Sep 2011
    Location
    Aurora, IL
    Posts
    800
    Hmmm... I'm pretty sure I have the newest one. Ill have to look

    Tapa Tapa

  3. #13
    Senior Member Koebot's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Location
    Chicago
    Posts
    2,308
    Not sure if it's just me but Tapa isn't loading the site. Will load other sites but not this one.

    Gone

  4. #14
    Senior Member Koebot's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Location
    Chicago
    Posts
    2,308
    Quote Originally Posted by koebot View Post
    Not sure if it's just me but Tapa isn't loading the site. Will load other sites but not this one.
    Is anyone else having this issue? Not sure what to do to fix it.

  5. #15
    WHITE BREAD CHCADMIN's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Location
    Glendale Heights, IL
    Posts
    896
    Quote Originally Posted by koebot View Post
    Is anyone else having this issue? Not sure what to do to fix it.
    Sorry, I've been sick most of the week. I'm using Tapatalk right now to type this. Have you tried logging in and out of your account on the app? If that doesn't work maybe try uninstalling and reinstalling the app. Also make sure you have the latest version of the app.


    2009 G8 GT - MGM w/ Onyx/Red Interior, Premium + Sport Packages
    - VMS 93 Octane Tune
    - Vararam CAI w/Radiator Cover & HSRK
    - Kooks 1 7/8" LT's, Solo High-Flow Catted Mids, Solo Mach Balanced Catback w/ 3.5" Tips
    - BC BR Coilovers, DBA 4000 XS Rotors
    - 338HP/353TQ (Tune & Vararam only)
    - Best 1/4: 12.791 @ 108.29 MPH

    **2011 & 2012 G.O.N.E. Fastest Mild-Mod G8 GT**

  6. #16
    Can't Type Shit Bohnman's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Location
    Arlington Heights, IL
    Posts
    7,997
    There are 2 CHC's on Tapa last time I looked maybe you are logging into the wrong one

    I use forefox at home and haven't had an issue
    2005 MBM LS2.5 490's rwhp/430's rwtq tuned by AMS assembled by Bohnman's Customs

    I'm the guy who does the lights, Radio's, Door Sills, Splitters, Mechanical work on the side
    http://www.bohnmancustoms.com

  7. #17
    Senior Member Koebot's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Location
    Chicago
    Posts
    2,308
    I haven't had any issues on the PC. It was only with Tapa. I was using the same CHC I had been using from favorites section. I tried signing out then back in and that didn't work. I Google'd and found a few threads of people having the same issue. Inability to log into one forum but others work fine. Uninstalled and reinstalled like Tom said and everything is fine now. Using the browser for a forum on a mobile device sucked after using Tapa for so long.

    Gone

  8. #18
    WHITE BREAD CHCADMIN's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Location
    Glendale Heights, IL
    Posts
    896
    Glad you got it working again, Koebe.


    2009 G8 GT - MGM w/ Onyx/Red Interior, Premium + Sport Packages
    - VMS 93 Octane Tune
    - Vararam CAI w/Radiator Cover & HSRK
    - Kooks 1 7/8" LT's, Solo High-Flow Catted Mids, Solo Mach Balanced Catback w/ 3.5" Tips
    - BC BR Coilovers, DBA 4000 XS Rotors
    - 338HP/353TQ (Tune & Vararam only)
    - Best 1/4: 12.791 @ 108.29 MPH

    **2011 & 2012 G.O.N.E. Fastest Mild-Mod G8 GT**

  9. #19
    Senior Member BLUEDIAMOND6.0's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Location
    city of lights/plano
    Posts
    2,211
    Tapatalk won't work any more wtf? Won't let me log in
    "life isnt measured by the breaths that we take but rather by the lengths of the burnouts we make"

    Jason we need more boost!!!!lol


    bone stock!
    first in Illinois wit an upp kit

  10. #20
    Senior Member Koebot's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Location
    Chicago
    Posts
    2,308
    May be the same problem I had. Uninstall then reinstall to see if it works. Worked for me.

    Gone

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •