Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Senior Member GoatGetter's Avatar
    Join Date
    Sep 2013
    Location
    West Chicago Suburbs
    Posts
    214

    Unhappy MAF Sensor/ Ground issues

    Jeff, or someone please help....
    I had the motor out of my 05 MBM GTO getting completely rebuilt. Since being reinstalled by a shop Michigan. The motor itself except for the top end was put together by Livernois in the Detroit area. Anyways I have all sort of ground/ MaF sensor issues, and keep getting P0101 codes. "MAF DTC Circuit Range/Performance".

    This is a big issue I don't the shop in Michigan hooked up all the ground connections correctly. The problem is intermittent but has gotten a lot worse. The traction control off light/ check engine light kick on, and the car become very difficult to drive with lot of spastic throttle response. Then the stalls frequently when slowing down. Sometimes the motor will not turn over as if the battery is dead, which it is not, and I have to wait a few minutes before the car will start. I did notice the the ground on the back of the passage side head was not connected, and fixed that but the problem has not improved.
    Last edited by GoatGetter; 10-10-2017 at 02:11 AM.

  2. #2
    Senior Member GoatGetter's Avatar
    Join Date
    Sep 2013
    Location
    West Chicago Suburbs
    Posts
    214
    Oops I didn't mean to post that twice.

  3. #3
    Senior Member badgoat1's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Location
    Wadsworth
    Posts
    2,074
    Hope you get this fixed.
    04 QS w/ Red
    SW catted LT's,Dual SW Side Exit
    05 Brake Conversion
    SAP Front & Wing
    05 Rear with No Exhaust Holes
    NO FAT CHICKS


    “Doubt thou the stars are fire,
    Doubt that the sun doth move,
    Doubt truth to be a liar,
    But never doubt I love.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •